Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Inmiddels vieren we 1 jaar Kr8!

Een jaar weer voorbij is gevlogen! Een jaar waarin we zoveel mooie reacties hebben mogen ontvangen op toch wel een erg spannende verandering.
– Van Fysiotherapie Westsingel naar Kr8!
Toch zijn wij helemaal in onze nopjes: onze naam voelt waar wij voor staan. Bij de vraag “waarom Kr8”, geven wij nog altijd met veel plezier antwoord!
“Kr8 staat klaar om jouw weer in je Kr8 te laten staan. Niet door je symptomen te verhelpen, maar te zorgen dat ze niet terug komen. Niet door je afhankelijk van ons te maken, maar je op eigen benen te laten staan. Niet door altijd dezelfde lijnen te volgen, maar te luisteren naar je eigen behoefte.”
Kr8 is er voor iedereen en op verschillende aspecten van je gezondheid. Gezondheid bestaat uit meer dan alleen je fysiek goed voelen. Ook als jouw fysieke gezondheid door ziekte niet meer helemaal oké is, kun jij nog in je kr8 staan.
Ervaren we veel spanning, hebben we veel zorgen of loopt het gewoon even niet lekker, dan raken we uit balans. Je staat even niet meer in je Kr8.
Als team dragen wij graag samen de zorg om jouw weer in je Kr8 te zetten en met name te houden. Preventieve aandacht voor je gezondheid, daar dragen wij graag ons steentje aan bij.
Ons team van specialisten staan voor je klaar. Wij kijken graag mee om jouw doelen te bereiken en dat jij in je Kr8 staat.
Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot in de toekomst.
Team Kr8
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?