Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
  • Blog

Mijn naam is Henny Kessels en ik heb mezelf als doel gesteld om in 2023 de Alp d’Huez te beklimmen.

Alpe d’Huzes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op een dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez onder het motto Opgeven is geen optie.

Waarom ik meedoe?

Ik heb de strijd tegen kanker van heel dichtbij meegemaakt en maak het nog steeds mee. Ik ga de berg op voor mijn lieve Hay voor Jan, Tinus, Patrick en voor alle mensen die hun strijd niet konden winnen. Maar ook voor al die mensen die elke dag weer vechten zoals Piet, Mayon en vele anderen omdat Opgeven geen optie is.

Mijn doel is om geld te verzamelen zodat artsen en onderzoekers die dagelijks bezig zijn in de strijd tegen kanker goede en baanbrekende onderzoeken kunnen blijven doen.

Voorbereiding qua fitheid

Omdat ik goed voorbereid de berg op wil heb ik bij Kr8 advies gevraagd hoe ik me hier fysiek op kan voorbereiden. Ik beweeg zeer regelmatig en je vind me dan ook gemiddeld 3 keer per week bij Kr8. Daarnaast tennis en wandel ik veel dus dat moet goed komen. Rik heeft voor mij een programma opgesteld om mijn belastbaarheid te verhogen zodat ik mijn gestelde doel kan halen. Volg mij in mijn voorbereidingen via Kr8!

Teamwork💪

Maar ik ga niet alleen de berg beklimmen. Op 1 juni a.s. ga ik samen met het Team MerikoVocaal de berg op. Het team MerikoVocaal bestaat uit leden van het koor MerikoVocaal met partners en vrienden. Sommigen gaan fietsend 1 of meerdere keren de berg op anderen wandelen en vrijwilligers helpen daar waar nodig. Inmiddels zijn we al actief gestart met activiteiten om zoveel mogelijk geld in te zamelen. En er volgen nog diverse activiteiten. Afgelopen zaterdag 21 januari hebben we het startsein gegeven met een gezamenlijke training en een presentatie van een dietiste met voedingsadvies.

Ik hou jullie graag op de hoogte van onze vorderingen en activiteiten. Wordt vervolgd!

Wil je mij hierbij steunen? Via de site www.opgevenisgeenoptie.nl kun je persoonlijk doneren!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?