Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Ook voor ons zijn er enkele aanpassingen sinds de nieuwe maatregelen. Wij mogen geen groepslessen meer verzorgen. Groepslessen zijn bij ons de HIIT, Fysiopilates en de zwangerfit. Train jij bijvoorbeeld wekelijks op dezelfde tijd bij de Egym met dezelfde mensen, dan is dit evengoed een individuele training. Houdt hiermee met name de 1,5 goed in de gaten. Onze toestellen zijn nu ook naar de ruimte voor groepslessen verzet waardoor we onze toestellen nog meer ruimte hebben kunnen geven.

Fysiopilates

Deze lessen gaan online verder. In de DEWI app kun je de lestijden vinden en je inschrijven. Lukt dit niet? Bel ons even op en wij zullen je les reserveren. Net voor de lestijd ontvang je een link om de les via Teams te kunnen volgen. Online les niets voor jou? Per online les mogen er (afhankelijk van de ruimte) één of twee mensen aanwezig zijn als voorbeeld. Neem hiervoor even contact op of stuur een mailtje.

 

Zwangerfit

Net zoals de zwangerfit kun jij je lessen volgen vanuit je eigen woonkamer. In de vorige lockdown zijn de live lessen vrij positief bevallen. Hiervoor kun jij je ook aanmelden via de DEWI-app.

 

Zien wij je online?

 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?