Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Vanaf heden hebben wij nieuwe braces van het merk Bauerfeindvan hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment . Hieronder meer informatie betreft deze producten.

De GenuTrain kniebrace geeft uw knie de veilige ondersteuning die u bij retro patellaire klachten nodig heeft. Naast de normale maten komt de GenuTrain nu met iets nieuws, de “Plus maten”! Deze extra maten maken het mogelijk om het bovengedeelte in een grotere maat te leveren dan het onderbeengedeelte. Zo zal bijvoorbeeld de GenuTrain maat 3+ bestaan uit een maat 4 bovenbeengedeelte met een maat 3 onderbeengedeelte! Door middel van deze extra maatmogelijkheden is de GenuTrain nu voor iedereen nog beter aan te passen!

De GenuTrain enkelbrace met open hiel:
Na een operatie, bij lichte blessures of aanhoudende overbelasting is het bandapparaat van de enkel verzwakt en heeft het een grotere stabiliteit nodig. MalleoTrain S open heel beschermt de voet met een 3-traps bandensysteem tegen verzwikken en geeft een stabiel gevoel. Deze enkelbandage ondersteunt de enkel zonder de beweeglijkheid ervan te beperken. Omdat het hielgedeelte van de MalleoTrain S open heel open is blijft het contact met de vloer intact tijdens sporten op blote voeten zoals bijvoorbeeld turnen, dansen of vechtsporten.

  • Verhoogde stabiliteit
  • Grip op de vloer tijdens sporten met blote voeten blijft behouden
  • Perfect draagcomfort
  • SNEL WEER SPORTEN!

    Het materiaal van de bandage volgt de contouren van de voet voor een optimale pasvorm. De lichte compressie stimuleert de bloedcirculatie en activeert de spieren zonder beperking van beweeglijkheid. Dankzij het open hielgedeelte is deze enkelbandage bijzonder geschikt voor sporten

  • DYNAMISCHE STABILISATIE

    Het bandensysteem werkt precies zoals het intapen van de enkel en worden als een “8” om de enkel bevestigd. Omdat de elastische banden helemaal naar wens kunnen worden bevestigd (strakker of losser) begeleiden ze de voet en voorkomen ze verzwikken. De positieve invloed op de natuurlijke beweging van de voet geeft het gevoel een veilig gevoel tijdens belasting.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?