Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Bouwen en verhuizen?

Vele mensen hebben vast al een gebouw uit de grond zien komen naast onze huidige locatie. Het is inderdaad waar…Er wordt aan een nieuwe locatie gewerkt door een aantal fanatieke bouwvakkers. Mei/juni 2020 hopen we vanuit deze nieuwe locatie ook meer te kunnen betekenen op het gebied van onze missie en visie: ‘ Samen werken aan duurzame gezondheid’.
Door meer ruimte te creëren kunnen we ons meer richten op de verschillende doelgroepen die door de samenwerking binnen en buiten onze organisatie bij ons in goede handen zijn. Zo heeft de ene doelgroep meer rust en vrije ruimte nodig, terwijl de sporter meer sportgerichte apparatuur en metingen kan gebruiken om het beste uit zijn of haar revalidatie te halen.
Wij geloven in specialisaties, iedere collega doet wat hij of zij het liefst doet en het beste in is. Hierdoor bestaat ons team ondertussen al uit 16 fysiotherapeuten en twee ergotherapeuten. Fysieke ruimte is hierdoor ook geen overbodige luxe. Vanuit de verschillende locaties staan wij als team voor je klaar en hopen de zorg een duurzame toekomst te bieden.

 

 

De juiste naam?

Naast de juiste locatie zijn we ook op zoek naar de juiste naam. Opnemen met ‘Fysiotherapie Westsingel’ past niet meer bij de huidige situatie. Want wist jij dat wij ook ergotherapie en osteopathie bieden?
Een nieuwe naam doe je niet zomaar en dit proces is dan ook erg spannend en staat nog zeer open voor welke kant het op gaat.
Voor zowel de nieuwe locatie als de nieuwe naam heeft een ijverig patiëntenpanel ons van feedback mogen voorzien. Iedere blik geeft weer een nieuwe input en nieuwe inzichten. Goede tips en feedback hebben we mogen ontvangen omtrent de nieuwe naam opties en de nieuwbouw. Dankjewel panel!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?