Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Yes geslaagd!

Na drie jaar hard werken heb ik nu officieel mijn Master of Science behaald. Ik ben meer dan trots op het resultaat en mag mij nu officieel manueel therapeut noemen!

Op dit moment ben ik bijna 4 jaar aan het werk bij Kr8. Tijdens de fysiotherapie opleiding werd mijn interesse gewekt in het behandelen van de beweeglijkheid de wervelkolom. Dit zorgde dat ik na een jaar werken bij Kr8 de kans kreeg om de opleiding tot manueel therapeut te volgen.

Je kunt bij mij een afspraak maken voor pijnklachten aan het hoofd-, hals- en kaakgebied. Naast deze klachten kun je aan mij denken bij klachten aan de wervelkolom, maar ook aan de gewrichten in zowel armen als de benen. Als manueel therapeut ben je gespecialiseerd in het onderzoek en behandelen van deze klachten, zorg je ervoor dat de gewrichten beter bewegen, waardoor alles weer soepel beweegt en de pijn afneemt.

Er zijn veel verschillende dingen wat mijn werk leuk maakt: Ik vind het leuk dat er zo veel afwisseling is in zowel het behandelen van de gewrichten, maar ook het stabiliseren van de gewrichten doormiddel van specifieke training. Ook is de praktijk laagdrempelig en hangt altijd een goeie sfeer met alle collega’s!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?