Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Onze fysiotherapeut Jimmy Hermans is op dit moment bezig met het volgen van deze cursus Mulligan Therapie. Herken jij jezelf met de onderstaande klachten, maak dan een afspraak om te kijken wat wij voor jouw kunnen betekenen.
Om pijnvrij te kunnen bewegen moet het lichaam op de juiste manier kunnen bewegen. Als het lichaam niet op de juiste manier functioneert kan dit lijden tot blessures.

De therapie
Vaak wordt tijdens de behandeling een actieve (jij mag oefeningen uitvoeren) of passieve (de therapeut voert een handeling uit) techniek toegepast. Het Mulligan Concept combineert deze twee met elkaar. Door passief een gewricht te corrigeren en tegelijkertijd actief te bewegen. Met deze techniek, indien geïndiceerd, wordt direct en vooral pijnvrij de functie van het gewricht teruggewonnen.

Voor wie
Het concept wordt in veel gevallen toegepast in het gehele lichaam. Denk hierbij aan de gewrichten in de enkel, knie, heup, schouder, elleboog en pols of handen, maar ook de rug en nek. Elk gewricht in het lichaam kan hierin mogelijk niet op de juiste manier bewegen, waardoor een beperking in bewegen en pijn ontstaat.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?