Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
  • Tips

Wauw, beter kunnen wij dit bericht niet beginnen. Dat de naam op deze manier zou worden ontvangen hebben wij nooit op durven hopen.

De eerste dag werken…

De eerste dag op de praktijk binnen lopen nu de nieuwe naam bekend is, is best wel een beetje spannend. Zowel vanuit enthousiasme maar ook van spanning hoe mensen erop gaan reageren. Overal staat het logo wat je bijna een jaar lang in je hoofd en in het geheim hebt gezien overal op de muur. Het is opeens geen geheim meer! Dan voelt het soms ook alsof je je verspreekt. Je mag het overal vertellen!

Reacties in Horst

De manier waarop dit door jullie is ontvangen,  heeft onze ondertitel ‘samen voor jouw gezondheid’ nog meer bevestigt. Verschillende mooie reacties uit vele verschillende hoeken. Kaartjes, fruitmanden, bloemen, het kon niet op. Dat wij een nieuwe naam hebben gekregen wil niet zeggen dat wij opeens alles anders aanpakken. Veel veranderingen zijn in de afgelopen jaren al doorgevoerd. Een heel mooi gevoel als je dan vanuit klanten hoort dat ‘deze naam echt een stempel is op hoe ik me bij jullie voel’. Een moment van kippenvel toen dit me werd verteld.

Een veelvoorkomende reactie is dat het past bij het gevoel dat ze hebben hoe de gezondheid tegenwoordig ‘in elkaar zit’. Ook andere bedrijven hebben interesse getoond om mogelijk iets te betekenen binnen het concept Kr8. Hoewel veel producten achter de schermen klaar staan, is ook deze interesse een erg mooi compliment.

Die telefoon…

Het blijft alleen nog even oefenen op het opnemen van die telefoon. Want 11 jaar opnemen met ‘Goedemorgen met Fysiotherapie Westsingel’, krijg je er niet zomaar even uit.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?