Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Sponsoring is iets wat vanwege vele redenen gevraagd kan worden. Het supporten van een club of vereniging, een goed doel of persoon. Sponsoring door bedrijven en personen maakt veel mogelijk. Het mooiste van sponsoring zien wij in het samenwerkingsgevoel en de verbinding samen aan gaan.  Dingen voor elkaar betekenen geeft kr8 in sponsoring. Je kunt elkaar sterker maken door de krachten te bundelen.

Nu stonden wij voor het eerst voor de taak voor sponsoring: Roparun. Meedoen aan de Roparun doen we niet, maar zorgen dat we ze zoveel mogelijk ondersteunen konden we wel iets voor doen. Als loper geeft het energie als we mensen kunnen verzamelen om een sfeerpunt te creëren.  Doel 1! Om een gezellig sfeerpunt te creëren te creëren hebben wij als gezondheidsbedrijf helaas weinig in huis qua benodigdheden. Sponsoring heeft er voor gezorgd dat we er zondag staan met een sfeerpunt! Maar wie zijn deze mooie ondernemers?

  • Een tent tegen eventuele regendruppels, zitplaatsen en andere benodigdheden werd meteen verzorgd door Party Verhuur Tacken. Koude koffie serveren wilde hij ons niet aandoen.
  • Een sfeertje zonder muziek is voor ons geen sfeertje. Het Proeflokaal van Horst wilde ons graag hierin voorzien! Verzoekjes zijn komende zondag altijd welkom!
  • Niet alleen volwassenen houden van wat sfeer. Totaal Tegel heeft een springkussen georganiseerd dat ook de kleine supporters en daarmee ook de ouders zondag tevreden zullen zijn!
  • Omdat de Roparun ons in de ochtend zou gaan passeren, was het idee om een eitjesontbijt te organiseren. En wie kun je dan beter vragen dan Zorgboerderij Wienes. Dankzij Wienes mag je zondag een eitje verwachten.
  • Natuurlijk zijn gebakken eitjes lekker op een broodje.  Plus Lucassen was het hier zeker mee eens en stelde direct de broodjes beschikbaar om het af te maken!

Door al deze mooie sponsoring hopen wij zondagochtend een gezellig sfeerpunt te creëren met veel belangstelling! Laten we een gezellige ochtend hebben en hopelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel middels nog meer sponsoring!

Tot zondag 9.00-12.00 uur!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?