Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Graag stellen wij onze nieuwe collega Robin Appeldoorn voor! Zij komt ons team  versterken als ergotherapeut. Jullie gaan haar zien op woensdag en vrijdag.

Een kort stukje van Robin:
Als ergotherapeut spreekt mij het werken met volwassenen en ouderen erg aan. Ik vind het uitdagend om aan de slag te gaan met uiteenlopende hulpvragen en samen te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen om zelfstandigheid te vergroten. Samen met jou ga ik op zoek naar een gezonde balans in het dagelijks handelen. Dit kan bereikt worden door middel van het inzetten van een hulpmiddel, een activiteit op een andere manier uit te voeren of door energieverdeling onder de loep te leggen.

Ik omschrijf mijzelf als erg betrokken en vind ik het belangrijk om bij te kunnen dragen zodat ieder weer activiteiten kan blijven uitvoeren die van grote betekenis zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen zijn verhaal kwijt kan en dat we open in gesprek kunnen gaan over doelen die je wil behalen!

Het merendeel van mijn ervaring is in de ouderenzorg en met het behandelen van cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ik kijk er dan ook naar uit om mij verder te kunnen ontwikkelen en meer ervaring op te kunnen gaan doen binnen het team van Kr8!

Groetjes Robin Appeldoorn

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?