Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Vanaf maart is Joyce Joosten ons team komen versterken en zullen jullie haar gaan zien op maandag, dinsdag en donderdag.

Een kort stukje van Joyce:

Met ruim tien jaar ervaring als fysio- en manueeltherapeut ben je met jouw klachten bij mij aan het juiste adres. Met mijn kennis en kunde en jouw motivatie en drive werken we samen aan een optimale behandeling voor jou klachten. Samen bepalen we een haalbare en realistische doelstelling en de wijze waarop we deze kunnen gaan realiseren. Mijn persoonlijke, begripvolle en eerlijke aanpak wordt als prettig ervaren.
Aan de basis van een goede behandeling staat mijn inziens goede voorlichting omtrent de klacht. Wanneer je weet waarom iets is zoals het is, snap je beter waarom je zou moeten doen (of juist niet doen) om het te kunnen veranderen.
Door mijn specialisatie als manueeltherapeut ben ik gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom, kaak en schouder. Tevens ben ik musculoskeletaal echografist om met behulp van echografie nog beter de oorzaak van de klachten te kunnen achterhalen.

Groetjes Joyce
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?