Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Als ergotherapeut werkt Cathelijne Strijbosch vanuit de vraag en motivatie van de patiënt. Door goed te luisteren en door te vragen wordt in het eerste gesprek duidelijk wat iemand zijn hulpvraag is. In het behandeltraject staan respect, eerlijkheid en samenwerking hoog in het vaandel. Therapeut en cliënt staan op gelijke hoogte en werken samen om de behandeldoelen te bereiken.

Cathelijne heeft zich gespecialiseerd voor volwassenen in vermoeidheidsklachten, oncologie en ergotherapie bij dementerende ouderen en hun mantelzorgers aan huis (Edomah).
Voor kinderen heeft Cathelijne de CO-OP cursus gevolgd. Deze methode leert kinderen stappen te zetten om zelf vaardigheden te leren (Goal, Plan, Act, Check).

Samenwerking is heel belangrijk. Cathelijne is actief in diverse werkgroepen die de kwaliteit van werken verbeteren. Enkele groepen waarin ze actief is zijn: ISOZ-ZON: (een samenwerking van zorgverleners binnen Horst aan de Maas op gebied van oncologie), Gezond werken: (een samenwerking tussen fysiotherapie en ergotherapie, diëtiste en individuele coach gericht op arbeid). Edomah kenniskring.

Verder zijn er goede samenwerkingsmogelijkheden met de leerlingen van de basischool voor o.a. schrijfvaardigheidstraining, motoriek en aanpassingen/hulpmiddelen in de klas.

Wilt u een afspraak maken op onze nieuwe locatie in ’t Laefhoes in America of aan huis, neem dan contact op. Afspraken in America zijn mogelijk op vrijdag ochtend van 8.30 -12.00 uur.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?