Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
Wij zijn blij, Joyce Joosten heeft de fysiopilates opleiding succesvol afgerond! Lees hier hoe Joyce deze periode heeft ervaren:

In oktober 2022 ben ik begonnen met de fysiopilates opleiding en onlangs heb ik deze met succes afgerond.
Toen ik startte met de opleiding dacht ik dat het vooral was het leren van het geven van oefeningen ten behoeve van de core-stability echter bleek dit al snel te kort door de bocht. Pilates is veel meer dan dat! Het is lichaamsbewustzijn!
Voelen welke spieren je nodig hebt om te kunnen stabiliseren en te sturen. En dat was nog knap lastig. Maar zoals ze altijd zeggen oefening baart kunst. Het is een proces wat je niet leert van de een op de andere dag. Het is regelmatig doen en weer leren voelen. Net als dat je moet leren lopen. Het gaat er niet om hoe groot je de oefening maakt of hoe moeilijk. Het gaat erom dat je de oefening aanpast aan je eigen niveau. En dat is het mooie aan pilates. Iedereen kan het doen als je de oefening maar aanpast op je eigen belastbaarheid en op je eigen kunnen. En belangrijk is VOELEN wat kan en niet denken wat kan. We zitten heden ten dage te veel in ons hoofd waardoor we vergeten zijn hoe we moeten voelen.

Ben je benieuwd wat fysio pilates voor jou kan doen? Kom het ervaren bij een van onze pilateskrachten!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?