Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

onze nieuwe collega op het secretariaat: Suzan Lemmen, u zult haar vast snel zien of horen.

Hoi, ik ben Suzan, geboren op misschien wel de bijzonderste dag van het jaar, nieuwjaarsdag. Ik kom uit een echt ondernemersgezin en woon mijn hele leven al in Horst. Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben we 2 meiden, Lonneke en Bregje. Vervelen doe ik mij nooit, want, ik ben altijd in de weer. Ik ben vaak buiten te vinden in onze prachtige bloementuin en ik sport heel graag. Tennissen is altijd mijn passie geweest, maar eerlijk gezegd heeft dit plaats gemaakt voor hardlopen en wielrennen. Dit doe ik niet in wedstrijdverband, maar net wanneer het mij uitkomt. De afgelopen 29 jaar heb ik altijd op kantoor gewerkt. Ik ben erg blij met de overstap naar Fysiotherapie Westsingel. Het is een warm, enthousiast en zeer professioneel team, waar ik me bij thuis voel. Spreken zullen we elkaar zeker, maar dan weet je in ieder geval een klein beetje van mij.

Veel groeten,
Suzan

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?