Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Jolanda Hendriks-van den Elsen,

In mijn werk als fysiotherapeute ga ik graag samen met u aan de slag om de problemen, die u kan ervaren door het ouder worden zoals afname van spierkracht en mobiliteit, te verbeteren. Het behouden van zelfredzaamheid en kwaliteit van leven zijn daarbij belangrijke speerpunten.

De patiënt en de hulpvraag die daarbij hoort stel ik altijd centraal en samen gaan we werken om uw doelen te behalen. Als dit nodig is, kan de behandeling plaats vinden in de thuissituatie.

In mijn werk behandel ik al jaren bijna dagelijks patiënten met de ziekte van Parkinson en verschillende parkinsonismen.  Hiervoor ben ik aangesloten bij Parkinsonnet.

Ook patiënten met COPD zijn voor mij een uitdaging om mee aan de slag te gaan.

 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?