Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
Onze ergotherapeut Ivanka is inmiddels aan het genieten van haar zwangerschapsverlof. Sophie staat klaar om aan team Ergo wat extra Kr8 te bieden de komende tijd. Ze stelt zich graag aan jullie voor.
“Mijn naam is Sophie Boonen, 26 jaar en woonachtig in Roermond. In juli 2020 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Ik ben het afgelopen jaar werkzaam geweest als ergotherapeut op de neurologie afdeling van een revalidatiecentrum in Den Haag. Nu ik terug ben in Limburg, krijg ik de kans om aan de slag te gaan als ergotherapeut voor Kr8.”
“Ik kijk er naar uit bij te dragen aan het kunnen blijven uitoefenen van betekenisvolle activiteiten en blijven deelnemen in de maatschappij. Samenwerken aan vooruitgang geeft mij voldoening. Mijn streven is om bij iedere behandeling de ervaren kwaliteit van leven te verbeteren.
Als ergotherapeut wil ik mij verder ontwikkelen binnen deze praktijk.”
Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging!
Graag tot ziens!
Sophie
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?