Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
De laatste blog van Team 'Opgeven is geen Optie' Ze hebben het gehaald!

En dan is het zover op zaterdag 27 mei vertrekken we met ons team vanuit MerikoVocaal richting Frankrijk om de Alpe d’Huez te beklimmen. De afgelopen maanden zijn we intensief bezig geweest om geld in te zamelen voor het goede doel. Geld wat hard nodig is om onderzoek te doen zodat er in de toekomst geen mensen meer hoeven te overlijden als gevolg van deze verschrikkelijke ziekte.

Op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni werd de Franse berg door ons wandelend en of fietsend beklommen. Iedereen bereikte de top sommigen zelfs 2 of 3 maal fietsend of lopend. Onze inspanningen werden beloond. Door ons MerikoVocaal werd een bedrag bij elkaar gebracht van ruim 57.000 euro dit is de laatste stand op 4 juni. Want doneren blijft mogelijk.

Wat was het mooi om deel te nemen aan een tocht waar 5000 mensen gezamenlijk die berg opgaan voor het goede doel. Iedereen met zijn of haar eigen verhaal. Verdrietige verhalen maar ook zoveel positieve verhalen We gaan die berg op kost wat kost, want de mensen die ziek zijn hebben geen keuze voor hen is Opgeven geen optie. Er waren tranen maar ook klonk er veel gelach een saamhorigheid, een beleving ik was trots om hier aan te hebben mogen deelnemen.

Het resultaat van de 16 e editie van de Alpe d’HuZes:

Er werd een bedrag opgehaald van 17.022.738,00 euro. De opbrengst werd bekend gemaakt bij de finish van dit evenement. Het totale bedrag wordt besteed aan wetenschappelijk kankeronderzoek.

Iedereen die op welke manier dan ook al een bijdrage heeft geschonken heel hartelijk dank hiervoor. Ook bedanken wij onze “ondersteuners” van Kr8: Rik, Marieke en Mayon voor de tips en oefeningen tijdens onze trainingen het heeft ons geholpen want we hebben het gehaald!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?