Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Op 4, 5 en 6 juni gaat de jaarlijkse ROPARUN plaatsvinden. Normaliter is deze estafetteloop van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam. Dit jaar passeren ze onze praktijk! Waarbij in teamverband, een sportieve prestatie wordt geleverd om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Team ‘Samen voor Palliatief’

Het team bestaat uit lopers, fietsers, chauffeurs, cateraars, verzorgers, navigators, fotograaf én een teamcaptain. Totaal maar liefst 25 personen!
Er zijn diverse collega’s die afgelopen jaren zich hebben ingezet voor deze run. Ook dit jaar zijn er weer een aantal fanatiekelingen: Als lopers Judith Heijnen en Sandra Jeurissen en verzorgers van dit team zijn Jessie Pelzer en Bart Roubroeks.

Logistiek komt er namelijk heel wat bij kijken tijdens zo’n lange afstand. Denk aan rust- en slaapmomenten, eten, sfeerpunten om de energie op te krikken, vervoer van de ene naar de andere plek om daar een loper af te wisselen.
Wij hebben ons thuisbasis Kr8 Westsingel 104 ook opengesteld voor de lopers. Zodat ze goed kunnen herstellen, slapen, masseren en eten zaterdagnacht.

Route

In teams lopen ze afwisselend tijdens drie dagen de afstand van 500 km.
Vorig jaar, maar ook dit jaar zal de ROPARUN plaatsvinden in Nederland, De route loopt van vliegveld Twente bij Enschede naar Rotterdam via ons mooie Horst. Hier zullen ze op zondagochtend 5 juni Kr8 via de Westsingel passeren.

Aanmoedigingsontbijt

Daarom organiseren we in de vroege ochtend van 5 juni een aanmoedigingsontbijt voor de kijkers! We willen alle lopers die langs komen veel Kr8 en energie toewensen en zijn we op zoek naar mensen die dit ook wel zien zitten. Er zijn al enkele bedrijven die ons ondersteunen om er een mooi sfeerpunt van te maken: Dankjewel koffie, thee, broodjes en ei wat we gesponsord hebben gekregen door: Zorgboerderij Wienes, Plus Lucassen Horst, Totaal Tegel.
Hartelijk dank voor de donatie! Op deze manier kunnen we een grote bijdrage doen aan team Samen voor Palliatief.

Doneren

Uiteindelijk doen de vrijwilligers dit maar met één doel: geld ophalen. Wij als Kr8 doen ook een mooie bijdrage! Doe jij ook mee? Daar zouden we onze collega’s en hun team erg blij mee maken. Elk bedrag is waardevol en zal op een mooie manier worden ingezet!
De donatie kan contant in de pot bij het secretariaat of digitaal via een open betaalverzoek via onderstaande QR-code. Heb je hier hulp bij nodig? Dan helpen we je graag.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?