Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

In het zonnige Zuid-Limburg hebben wij genoten van ons Kr8-weekend!

Met een puzzeltocht werden wij naar het uiterste puntje van Limburg geleid. Bij aankomst stond er een heerlijk Italiaansbuffet klaar. Daarna konden we Sandra nog één keer in het zonnetje te zetten en haar bedanken.

In de avond was er alle ruimte om samen te zijn, bij te kletsen en te proosten!

Op zaterdagochtend hebben we een prachtige wandeling gemaakt in het Limburgse heuvellandschap. Tijdens deze wandeling heeft boswachter Harrie ons met veel trots verteld over het ontstaan van de prachtige Limburgse natuur. De wandeling bracht ons naar de volgende activiteit.

We kregen een training schapendrijven!! Een erg leuke activiteit waar we als team goed moesten luisteren, observeren en communiceren.

Voor de terugweg stond een tractor en huifkar klaar ons naar de accommodatie te brengen. Uitwaaien en afkoelen in de schaduw, dat was heerlijk!

In de avond hebben we gebarbecued onder het genot van de ondergaande zon. Er werden bordspellen gespeeld en op het grasveld werd er ”mit stuk gesmete” – Kubb. Het bleef tot de laatste uurtjes gezellig!

Wij kijken terug op een weekend vol gezelligheid en mooie gesprekken! Erg waardevol en zijn enorm trots op dit fijne team!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?