Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Graag stellen wij aan jullie voor, onze nieuwe stage-Kr8, Melle van der Stoel!

Hallo allemaal,

Ik ben Melle van der Stoel, 22 jaar en ik ben derdejaars fysiotherapiestudent aan de HAN. Ik kom uit Apeldoorn en woon nu in Nijmegen. Tot en met eind januari 2023 zal ik bij Kr8 stage lopen op de maandag, dinsdag en vrijdag. Begin september ben ik begonnen, de kans is groot dat je mij al een keer gezien hebt.
Ik ben fysiotherapie gaan studeren vanuit mijn interesse voor sport en het menselijk bewegen. Daarnaast vind ik het erg leuk om mensen te helpen, en ga ik graag de uitdaging aan om iedereen weer klachtenvrij te maken.
De komende tijd zal ik meelopen met fysiotherapeuten Jimmy en Joyce, maar je kunt mij ook tegenkomen bij andere therapeuten omdat ik graag kennis wil maken met alle verschillende kanten van de fysiotherapie tijdens mijn stage.

Wellicht zie ik je binnenkort bij Kr8!

Melle van der Stoel

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?