Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Nieuw systeem

Per 1 maart zijn wij overgegaan naar een nieuw systeem voor onze dossiers en afspraken. Een belangrijke reden is de mogelijkheid om een intakeformulier te sturen. Maar waarom alvast zelf informatie invullen als je naar ons toe komt?

Eerlijk is eerlijk: ook wij moesten even aan dit idee wennen. Wij gaan graag met mensen eerst in gesprek om het verhaal van jou persoonlijk te horen om zo richting te geven aan ons onderzoek en de behandeling. Toch hebben wij de voordelen ontdekt van dit online intake formulier:

  1. Wij zijn minder bezig met typen, maar kijken je liever aan dan naar ons beeldscherm.
  2. Door jouw online intakeformulier hebben wij onze administratie sneller gedaan, oftewel: meer tijd voor jouw behandeling!
  3. Doordat je zelf al een intake hebt ingevuld, heb je al even stilgestaan bij mogelijk vragen die gaan komen. Hierdoor merken we dat sommige antwoorden makkelijker te geven zijn omdat je al dingen bent gaan opmerken door de vragen.

Heb ik geen intake meer nodig?

Hoewel je thuis al je best hebt gedaan om het intakeformulier in te vullen, hebben wij vast nog aanvullende vragen om jouw verhaal compleet te maken. Hoe iemand klachten verwoord en met de daarbij horende inspringende vragen vormen nog altijd een belangrijk onderdeel in onze beslissingen. Een intakeformulier zal dit belangrijke contact nooit helemaal vervangen. Alleen zal deze wat korter zijn dan verwacht.

 

Ik wil liever geen online intake formulier

Helemaal geen probleem. Het formulier is bedoeld om je de keuze te geven als dit voor jou een prettige manier zou zijn. Je volledige verhaal bij ons vertellen zal altijd mogelijk blijven.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?