Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Zwangerfit® is een actieve cursus die gegeven wordt aan zwangeren en pas bevallen dames.

Zowel  tijdens de zwangerschap, als na de zwangerschap vindt er altijd een intake plaats. Zo kan bepaald worden wat de behoeftes zijn en of er extra aandachtspunten zijn voor tijdens de training.

De actieve lessen hebben een vaste opbouw. Eerst is er aandacht voor de warming-up vervolgens is er een lichte fitheidtraining ter verhoging van de conditie. Daarna wordt gericht geoefend op versterking en coördinatie van diverse spieren met speciale aandacht voor coördinatie, stabilisatie en spierversterking van het bekken en de bekkenbodem. De training wordt afgesloten met een cooling down bestaande uit rekoefeningen, ontspanningsoefeningen of ademhalingsoefeningen.

De theorielessen zijn een waardevolle aanvulling waarbij alle onderwerpen die betrekking hebben op de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling aan bod komen.  Daarnaast is een partnerles mogelijk, met betrekking tot de rol van de partner tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna.

ZwangerFit biedt oefeningen op muziek aan. Daarnaast wordt voor de lessen gebruik gemaakt van fitnessapparatuur of klein oefenmateriaal.

ZwangerFit wordt gegeven vanaf 6 november op dinsdagavond van 20.00-21.00 en op woensdag van 14.00-15.00. Interesse in een proefles, geen probleem! Geef dit wel even bij ons aan wanneer je komt.

Kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen die je inkoopt.

Tarieven

  • ZwangerFit 20 lessen           €220
  • ZwangerFit 15 lessen           €175
  • ZwangerFit 10 lessen           €120
  • Enkele les ZwangerFit          €12,50

Voor meer informatie of opgeven voor deze cursus kunt u contact opnemen met Corine van Stipdonk
cstipdonk@fysiowestsingel.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?