Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Daar is ze dan: onze nieuwe Kr8: Guusje Rutten! Samen met Danique zullen ze voor je klaar staan als osteopaat! De ervaring leert dat er beperkte plekken zijn bij de osteopathie. Daarom zijn we heel blij met deze dame als toevoeging bij ons Kr8-ige team. Aangezien ze op korte termijn start, kunnen wij jullie blij maken met wat beschikbare plekken.

Plan je afspraak hier!

Guusje stelt zich graag even voor!

“Door mijn fascinatie voor het menselijk lichaam heb ik mij ontwikkeld van fysiotherapeut tot osteopaat. Als osteopaat vind ik het belangrijk om jouw lichaam als één geheel te bekijken, zodat ik de oorzaak van jouw klacht kan achterhalen. Tijdens de behandeling probeer ik je zo goed mogelijk mee te nemen in mijn werkwijze, zodat je begrijpt hoe deze oorzaak tot jouw klachten heeft geleidt en hoe je deze klachten kunt proberen te voorkomen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij je gehoord, begrepen en betrokken voelt: het gaat immers om jouw lichaam.”

“Door deze holistische visie zijn er diverse klachten waarmee ik je als osteopaat zou kunnen helpen, denk bijvoorbeeld aan rug- en nekklachten, hoofdpijnen, spijsverteringsproblemen, buik- en/of bekkenpijn, zwangerschap gerelateerde klachten, menstruatieklachten, enzovoort. Mijn affiniteit ligt bij vrouwengezondheid, baby’s en kinderen, dit zijn dan ook gebieden waar ik me de komende jaren verder in zal gaan ontwikkelen.”

“Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij letterlijk en figuurlijk weer lekker in je lijf komt te zitten, dus heb jij klachten waar je mijn ondersteuning bij kunt gebruiken help ik je heel graag!”

Guusje

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?