Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Mijn naam is Jessie en mijn specialisatie binnen Kr8 is o.a. handtherapie. Dit houdt in dat je bij mij terecht kunt met vrijwel alle klachten aan jouw hand en onderarm. Of dat nu een overbelasting is in de pezen, slijtage in de gewrichten, zenuwklachtenblessures of breuken na het sporten of een val, ik kan jou helpen. Heb je in het gips gezeten of zit je in het gips dan ben je bij mij ook aan het goede adres. Ook na een operatie sta ik klaar om samen met jou te revalideren.  

Het belangrijkste in de hand is om te voorkomen dat je belangrijke functies (verder) verliest en dat we juist weer functies gaan terugwinnen d.m.v. advies, oefeningen en soms ook spalktherapie. Alle weefsels in de hand zijn zo klein en kwetsbaar waardoor er snel littekenvorming ontstaat en er onherstelbare schade kan ontstaan bij onschuldig lijkende klachten.  

Een aantal veel voorkomende klachten zijn polsbreuktennisarm, peesontstekingen, slijtage (artrose)instabiliteitsklachten, carpaal tunnel syndroom en trigger vingers.  

In onze praktijk werken we fijn samen met onze ergotherapeuten, indien gewenst kunnen we deze ook inzetten om de behandeling optimaal te maken. 

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen, neem gerust contact met me op! 

jpelzer@kr8-horst.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?