Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Samen fietsend of wandelend de berg op. Nog enkele weken en dan is het zover. De afgelopen periode is iedereen goed bezig geweest met de fysieke voorbereiding. Trainen bij de sportschool, wandelen in Zuid Limburg, Beek Ubbergen en fietsend in de Ardennen en Zuid Limburg. Door Rik worden Tonnie, Ans en ik (ondergetekende) voorzien van tips en worden de “ pijntjes ” nauwgezet gevolgd.
Maar niet alleen fysiek. Als team en met medewerking van onze koorleden van MerikoVocaal, hebben we al een aantal acties gehouden om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het goede doel “ondersteuning voor onderzoek naar kanker”. Zodat we kanker onder controle krijgen! Laatst vroeg iemand me of we nog niet genoeg geld hadden. Maar er is helaas nooit genoeg dus blijven we om donaties vragen en organiseren we activiteiten. Afgelopen week zag ik een programma op TV waarbij jonge kinderen vechten om te overleven en proberen hun leven nog te verlengen. Dan breekt mijn hart en dan weet ik: we doen hier goed aan.

A.s. Zondag 7 mei is onze laatste activiteit: een 4 gangen asperge diner met medewerking van Paul Smits en optredens van Zangduo Rob und Janneke en Pierre van Helden in het MFC in Meterik. Ik Kosten €55,00 inclusief 1 glaasje wijn. Er zijn nog plaatsen.
Naast de activiteiten die geld opbrengen zijn de deelnemers actief in het vragen om donaties bij familie, vrienden en bekenden. Velen hebben dan ook gedoneerd. Maar je kunt blijven doneren. Klik hier om je steun middels een donatie te geven!

Wordt vervolgd.

Henny Kessels

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?