Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Met Kr8 zijn we met 2 hardlopers, een fietser, fysiotherapeut en chef de mission hofleverancier van het team Samen Voor Palliatief!

Tijdens het Pinksterweekend leveren zij een sportieve prestatie door deel te nemen aan de Roparun 2023. Dit is een 48-uur durende nonstop estafette loop van ongeveer 560 km vanuit Twente naar Rotterdam. Tijdens de route passeren we gemeente Horst aan de Maas, daarover later meer!

Lopende actie

Op dit moment loopt er een statiegeld actie bij supermarkt Plus Lucassen in Horst, bij het inleveren van het statiegeldbonnetje gaat de opbrengst naar team Samen Voor Palliatief!

Het geld dat wij ophalen gaat naar de palliatieve zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Je kunt hierbij o.a. denken aan de inrichting van inloophuizen en hospices, of vakanties voor mensen met kanker en hun familie.
Door onze inzet krijgen ook doelen in de regio financiële steun, zoals bijv. het Toon Hermans Huis in Venlo en VieCuri. Zo hebben wij bijgedragen aan de belevingstuin en de aanschaf van VR-brillen en ‘palliatieve boxen’. Ook gaat ons team namens Roparun € 6.000,- aanbieden aan Kwatro, een nog te bouwen kinderhospice in Horst dat naar verwachting in 2024 gereed zal zijn, maar nu al zorg biedt aan ernstig zieke kinderen.
Wij organiseren gedurende het jaar diverse acties en evenementen en de opbrengst hiervan gaat naar dit goede doel.

Dank voor uw steun!

Team Samen Voor Palliatief!

Bart, Sandra, Jessie, Fenna, Judith.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?