Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
  • Tips

Nou, het afgelopen jaar heb ik in eigen kring ervaren dat corona iedereen kan overkomen. Al meteen werden familieleden getroffen door corona. Gelukkig knapte iedereen weer goed op. Momenteel zie ik dat ook veel mensen dit niet gegeven is. Naast alle nare berichten over ziekenhuisopnames op televisie, zijn er velen die kampen met vermoeidheidsklachten na corona, die thuis ziek zijn geweest. Ze “struggelen” om weer aan het werk te komen en hun nog steeds spaarzame energie goed te verdelen over de week. In oktober ben ik zelf ziek geworden en heb met mijn gezin in quarantaine gezeten. Dan weet je echt hoe het gaat, want het voelde wel eenzaam zo alleen op mijn slaapkamertje. Maar gelukkig was ik er zelf niet erg ziek van en is het de rest van mijn gezin bespaard gebleven.

Ik werk nu een aantal jaar bij Kr8 en vind het mooi om te zien hoe iedereen gaat voor de intensieve samenwerking. Juist nu is dit zo belangrijk. Dit samen onder één dak werken vind ik een dik pluspunt. Binnen de praktijk hebben we de schouders eronder gezet en een multidisciplinair team voor COVID-19 opgericht. Zo behandelen we samen de mensen die kampen met klachten na COVID-19 en wat is het fijn om te merken hoe snel en gemakkelijk we elkaar weten te vinden rondom de patiënt!
Krachtopbouw, planning rondom energieverdeling, de juiste voeding, samen met Eefje (diëtiste), Ger (fysiotherapeut), Corine (mentaal) hebben we een krachtig netwerk rondom de patiënt gevormd. Hopelijk gaan we nog veel mensen hiermee helpen!

Roseliek

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?