Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Omdat wij een fysiotherapie praktijk zijn met daarnaast mogelijkheden voor fitness/Egym, kan dit bij de maatregelen verwarrend zijn. Wij zijn gesloten als sportschool maar fysiorevalidatie wordt voortgezet. Mogelijk kan onderstaande informatie je helpen om hier meer duidelijkheid in te verschaffen.

Wat is sporten?

Sporters richten zich bij ons op spierversterking en conditieverbetering, zonder dat er een medische oorzaak of fysiotherapeutische hulpvraag aan ten grondslag ligt. Het kan ook zijn dat je in het verleden veel klachten hebt gehad, waardoor je preventief bij ons aan de slag bent gegaan om deze klachten te voorkomen. Ook dit ziet een zorgverzekeraar als sporten en niet als trainen voor medische redenen.
Ben je onder behandeling bij ons voor een klacht, maar heeft dit niets te maken met je redenen voor het sporten, zal ook dit geen reden zijn om je sporten tijdens de maatregelen voort te zetten.
Zwangerfit is ook een preventieve zorg en behoort onder sporten. Deze lessen zijn alleen online te volgen.

Wanneer kom ik voor revalidatie?

  • Jij bent onder begeleiding van jouw fysiotherapeut aan het revalideren/sporten
  • Jij hebt om financiële motieven je begeleiding vanuit de fysiotherapeut in de oefenzaal verwerkt in een abonnement
  • Als je voor revalidatie komt, ook al is dit in kleine groepjes
  • Jij hebt een fysio-revalidatie abonnement

Fysiopilates

Fysiopilates kan ook tot beide behoren. Dezelfde richtlijnen worden hierbij gehanteerd.

 

Twijfel jij over je voortgang wat betreft sporten of revalidatie de komende weken, neem dan contact op met jouw fysiotherapeut.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?