Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Wil jij erbij zijn?

Aanmelden, graag!

Aanmelden

Aan het begin van het nieuwe sportseizoen organiseren wij een informatieavond ‘SportKr8‘!

We nodigen jou, als trainer/leider, van harte uit op donderdag 28 september van 19.30 – 20.30 uur. Het zal plaatsvinden in de sportkantine van volleybalvereniging HOVOC.

De avond zal in het teken staan van drie onderwerpen: groei-gerelateerde blessures, blessurepreventie en sport-voeding.

Groei gerelateerde blessures zijn blessures die vooral voorkomen bij kinderen en adolescenten tijdens hun groeiperiode. Tijdens deze periode groeien kinderen snel en zijn hun botten, spieren, pezen en gewrichten volop in ontwikkeling. Hierdoor kan het zijn dat ze gevoeliger zijn voor bepaalde blessures. Preventie en vroegtijdig erkennen is belangrijk, John gaat jou tips geven hoe hiermee om te gaan.

Rik gaat jou meer vertellen over het voorkomen van sportblessures. Blessurepreventie is erg belangrijk om de gezondheid en veiligheid van sporters te waarborgen. Een goede opbouw in de training; opwarming, geleidelijk opbouwen, luisteren naar je lichaam, techniek training en rust en herstel kan hierbij helpen.

Op welke manier kan voeding een aanvulling zijn op de sportprestaties? Sport en voeding zijn sterk met elkaar verbonden. Wat je eet en drinkt kan invloed hebben op je sportprestaties en herstel. De combinatie van gezonde voeding met een goed trainingsprogramma kan helpen om optimaal te presteren en blessures te voorkomen. Eefje gaat jou hierover informeren.

Tijdens deze gratis info-avond zijn alle sportverenigingen uit Horst aan de Maas welkom.
Denk bijvoorbeeld aan de volgende sporten: volleybal, voetbal, tennis, hockey, hardlopen, zwemmen, judo, bootcamp, fietsen, paardensport, etc.

Wij zien jou graag bij SportKr8! Delen met je mede-trainers mag, zo hopen we allemaal bij te dragen aan een gezondere sportomgeving.

Werkt de link voor het aanmelden niet? Kopieer dan deze link in de url balk.
https://forms.office.com/e/Tzh2gEHNS8

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?