Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Derdejaars student ergotherapie Stan heeft zijn stageperiode behaald!

Ergotherapeuten Roseliek en Robin hebben stagiair Stan, begeleid in de praktijk.
Hij vertelt zelf hoe hij de 20 weken werkervaring bij Kr8 heeft ervaren:

”Ik heb inzichten gekregen over het werkveld ergotherapie in de 1e lijn. Ik heb hier geleerd passende adviezen te geven en hulpmiddelen in te zetten. Ook ben ik aan de slag gegaan met belasting/belastbaarheid van patiënten en fiets-, driewiel- en scootmobieltrainingen. Over de behandelmethodes heb ik veel geleerd en ik heb stappen gemaakt met gesprekstechnieken en de benaderingswijze.
De werksfeer heb ik als prettig ervaren, ik voelde me op mijn gemak en ook vond ik het mooi en leerzaam om te zien hoe jullie met z’n allen multidisciplinair samenwerken.”

Wij hebben hem met veel plezier begeleid en zijn trots op zijn behaalde leerdoelen!
Stan, wij wensen jou veel succes in de verdere ontwikkeling als ergotherapeut.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?