Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Hoi allemaal,

Mijn naam is Veerle van Zadelhoff, ben 24 jaar oud, woon in Melderslo en ben in opleiding tot fysiotherapeut aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Vanaf 25 april mag ik stage lopen waar ik ontzettend veel zin in heb.

Ik ben afgestudeerd als apothekersassistente in 2017 en ben toen begonnen met werken bij apotheek Panacee in Grubbenvorst. Echter merkte ik dat ik veel uitdaging miste en het beroep apothekersassistente niet iets is voor de toekomst. Hieruit heb ik besloten om een nieuwe opleiding te starten waar fysiotherapie de eerste keuze was. Nu 4 jaar op de opleiding vermaak ik mij prima in het vak en ben ik erg benieuwd wat dit in de toekomst te bieden heeft voor mij. Ik studeer fysiotherapie omdat ik het interessant vind waarom iemand klachten heeft, wat voor klachten dit zijn, maar nog belangrijker hoe we weer iemand klachten vrij kunnen maken. Ik ben gedreven en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Gedurende 10 weken ben ik op de praktijk te vinden en zal ik begeleid worden door Bart en Jimmy. Echter zal ik ook bij andere fysiotherapeuten meelopen om zo inzicht te krijgen in de vele specialisaties die aanwezig zijn. Ik zal 4 dagen in de week op de praktijk aanwezig zijn.

Wie weet tot ziens tijdens een behandeling!

Veerle

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?