Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Ben jij de nieuwe Kr8 van de ergotherapie?

 

Als ergotherapeut bij kr8…

…ga jij samen met verschillende disciplines voor persoonlijke en hoogwaardige zorg. Niet vanuit symptoombehandeling, maar altijd kijkend naar de dieper liggende oorzaak. Niet alleen vanuit het verhelpen van klachten, maar ook vanuit onze missie om klachten te voorkomen. Niet door cliënten afhankelijk van ons te maken, maar door ze op eigen benen te laten staan.

Vacature

Per 1 juni zijn wij op zoek naar een zwangerschapswaarneming voor 16-20 uur. Mogelijk zien we van beide kanten na deze waarneming nog toekomstmogelijkheden.
Wij zoeken een ondernemende en enthousiaste ergotherapeut. Interesse in vermoeidheid, oncologie en ouderen is een pre.

Profiel

Samen met je collega ergotherapeut geef jij de afdeling ergotherapie vorm. Je bent klantgericht, flexibel, een teamplayer, gestructureerd en ondernemend en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Jij gelooft in duurzame gezondheid en draagt hier graag aan bij.

Ons aanbod

  • Een waarneming voor 16-20 uur
  • Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring in een multidisciplinair team
  • Goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Prikkelende werkomgeving met voldoende uitdagingen, mogelijkheden en ondersteuning om eigen ideeën in praktijk te brengen
  • Dagen zijn in overleg
  • Eventuele mogelijkheden naar vast dienstverband in de toekomst mogelijk

Iets voor jou?

Neem dan op korte termijn contact op via maerts@kr8-horst.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?