Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Westsingel is een innovatief, dynamisch team, dat zich heeft ontwikkeld als een praktijk met een klantgerichte visie met een zorgaanbod dat zich richt op het lichamelijk en algemeen welzijn in al zijn aspecten.

Het bewaken en continue verbeteren van de kwaliteit van onze bestaande zorgverlening, zijn typerende kenmerken van de cultuur van Fysiotherapie Westsingel.

Vacature

Wij zoeken een gemotiveerde, ondernemende en enthousiaste fysiotherapeut met ervaring of affiniteit met het werken met ouderen.

Profiel

Je bent een fysiotherapeut met bij voorkeur enkele jaren ervaring op het gebied van centraal neurologische aandoeningen (Parkinson, MS, CVA en dementie). In de complexe ouderenzorg zie je voor jezelf een belangrijke positie weggelegd binnen multidisciplinaire behandeltrajecten. Je bent klantgericht, sociaal, een teamplayer, ondernemend en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Ons aanbod
Een zwangerschapswaarneming voor minimaal 24 uur van begin april tot september 2019, waarbij hierna een vast aantal uren tot de mogelijkheden behoort.
Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en ervaring op ouderengebied binnen een team. Een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkomgeving met voldoende uitdagingen, mogelijkheden en ondersteuning om je eigen ideeën in de praktijk te brengen.

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Reageer dan voor 9 februari 2019 via: lcox@fysiowestsingel.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?