Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Als fysiotherapeut bij Kr8

Ga je samen met onze verschillende disciplines voor persoonlijke en hoogwaardige zorg. Niet vanuit symptoombehandeling, maar altijd kijkend naar de dieperliggende oorzaak. Niet alleen vanuit het verhelpen van klachten, maar ook vanuit onze missie om klachten te voorkomen. Niet door cliënten afhankelijk van ons te maken, maar door ze op eigen benen te laten staan. Wil jij net dat stapje extra zetten om de zorg zo optimaal mogelijk te maken?

Vacaturebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor versterking van ons team manueel therapeuten. Ben jij een ondernemende en enthousiaste fysiotherapeut, met de specialisatie manueel therapie? Een manueel therapeut die niet gaat voor de “klik” met kortdurende verbetering, maar patiënten daadwerkelijk begeleidt richting zelfmanagement. Krijg jij Kr8 van het diagnosticeren en zoeken naar oplossingen bij complexe problemen in het bewegingsapparaat?

Iets voor jou?

Neem dan vóór 21 januari 2022 contact op via maerts@kr8-horst.nl

Profiel

Jij draagt binnen Kr8 bij aan de zorg met aandacht voor problemen op het musculosceletaal gebied. Je bent klantgericht, flexibel, een teamplayer, gestructureerd en ondernemend en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Jij gelooft in duurzame gezondheid en draagt hier graag aan bij. Middels overleg met verschillende disciplines, zowel intern als extern, zet jij graag dat extra stapje voor persoonlijke zorg.

Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen samen met je collega’s.

Ons aanbod

  • Een aanstelling voor 20-40 uur, uren zijn naar wens bespreekbaar.
  • Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring in een multidisciplinair team.
  • Goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Prikkelende werkomgeving met voldoende uitdagingen, mogelijkheden en ondersteuning om eigen ideeën in praktijk te brengen.
  • Dagen zijn in overleg.
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?