Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Hoi nieuw aanstormend talent!

Ben jij op zoek naar de ideale baan om naast je opleiding meer kennis en ervaring op te doen. Voor de functie van sportverzorger voor de lokale voetbalvereniging zijn wij op zoek naar een enthousiaste student fysiotherapie of Cios/ALO.

Hoe gaaf is het als je je opleiding direct in de praktijk kunt brengen! Dus je vers opgedane kennis direct toepassen. Dit geeft je een vliegende start tijdens je opleiding en relevante werkervaring voor op je C.V. wij bieden je die mogelijkheid. In een team van twee fysiotherapeuten en verzorgers organiseert Kr8 de medische begeleiding van Wittenhorst.  

Wat houdt het precies in?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de spelers bij blessures. Daarmee ben je samen met het medische team verantwoordelijk voor de preventie en screening van blessures van spelers van de selectieteams. Denk hierbij aan onderzoeken wat er precies aan de hand is, tapen van een enkel en adviezen bij pijnklachten. Je doet het niet alleen. Je werkt samen met de (sport) fysiotherapeuten en de trainers. Door deze samenwerking zorgen we er samen voor, dat de spelers zo fit mogelijk zijn 

Wat vragen wij van jou?

Je bent een teamplayer, representatief, klantgericht, flexibel en communicatief vaardig.
Daarnaast heb je affiniteit met sport of sportverzorging.
Bij voorkeur in opleiding voor fysiotherapie of Cios/ALO.

Tijdsinvestering

Dinsdag- en donderdagavond ben je aanwezig tijdens een voetbaltraining van twee uur advies en tapen. Daarnaast ben je in het weekend beschikbaar op de zondagen voor de competitiewedstrijden. Je krijgt een masterclass EHBO en een tape cursus binnen Kr8.
Naast de ervaring die je opdoet, stellen wij ook een vergoeding beschikbaar.

Interesse?

Heeft deze kans je interesse gewekt en wil jij je ontwikkeling als aanstaand talent een impuls geven? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en C.V. voor 20 juni jkranendonk@kr8-horst.nl. Mocht je vragen hebben over de vacature dan kun je contact opnemen met John Kranendonk.

En wie weet ben jij onze nieuwe Kr8!                                   

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?