Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Ben jij op zoek naar de ideale baan om naast je opleiding meer kennis en ervaring op te doen zodat je jouw kans op een goede baan na de opleiding vergroot? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut in opleiding voor de functie van sportverzorger voor de lokale voetbalvereniging van Horst. Wittenhorst is een vooruitstrevende voetbalvereniging waarvan het 1e team in de 1e klasse amateurs speelt.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de preventie en screening van blessures van spelers van de selectieteams. Daarnaast zet je interventies in als tapen, massages en de verzorging van acute blessures. Je werkt intensief samen met de sportfysiotherapeuten bij het herstel van deze blessures en re- integratie op sportniveau. Door samenwerking met de technische staf en sportfysiotherapeuten wordt er naar gestreefd om de spelers zo snel mogelijk de juiste zorg te verlenen, zodat spoedig herstel mogelijk is.

Competenties

Je bent een teamplayer, representatief, gemotiveerd om je te ontwikkelen, flexibel en communicatief vaardig. Daarnaast heb je affiniteit met sport of sportverzorging. Een opleiding of verdieping in deze richting is geen must.

Aantal uren

Doordeweeks minimaal een voetbal training van twee uur aanwezig voor advies, tapen en screening van blessures. Daarnaast draai je in weekenden mee in een schema met andere sportverzorgers voor verzorging tijdens de wedstrijden.

Solliciteren

Is deze functie iets voor jou en wil jij je ontwikkeling als aanstaand fysiotherapeut een positieve impuls geven? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en C.V. voor 1 april naar jkranendonk@fysiowestsingel.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?