Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Wij zijn op zoek naar een sportverzorger!

Ben jij op zoek naar de ideale baan om naast je opleiding meer kennis en ervaring op te doen zodat je jouw kans op een goede baan na de opleiding vergroot? Voor onze fysiotherapiepraktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut in opleiding voor de functie sportverzorger voor de lokale voetbalvereniging.

Functieomschrijving

  • Jij bent verantwoordelijk voor de preventie en screening van blessures van spelers van de selectieteams door het gebruik van interventies als tapen, massages en de verzorging van acute blessures.
  • Je werkt intensief samen met de (sport) fysiotherapeuten bij het herstel van deze blessures en re- integratie op sportniveau.
  • Jij werkt samen met de technische staf en (sport)fysiotherapeuten.  Samen wordt er naar gestreefd om de spelers zo snel mogelijk de juiste zorg te verlenen, zodat spoedig herstel mogelijk is.

Competenties

Je bent een teamplayer, representatief, klantgericht, flexibel en communicatief vaardig.
Daarnaast heb je affiniteit met sport of sportverzorging. Een opleiding of verdieping in deze richting is geen must.

Aantal uren

Doordeweeks ben je aanwezig tijdens een voetbaltraining van twee uur advies en tapen. Daarnaast ben je in het weekend beschikbaar op de zondagen voor de competitiewedstrijden.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en wil jij je ontwikkeling als aanstaand fysiotherapeut een positieve en Kr8-ige impuls geven? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en C.V. voor 1 juli naar jkranendonk@kr8-horst.nl

 

En wie weet ben jij onze nieuwe Kr8!                                   

 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?