Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Sinds 2017 ben ik ernstig besmet met het Roparunvirus.
Dat betekent dat deze editie de 5de keer wordt dat ik me ga inzetten voor dit mooie doel met ons fantastische team waar nog 3 Kr8-collega’s aan meedoen dit jaar!

Mijn taak is in de voorbereiding die van medebestuurder en tijdens de run ben ik als fysiotherapeut en verzorger druk bezig.
Om met ons team op pad te kunnen moeten er heel veel voorbereidingen worden getroffen.
Er moet een team worden samengesteld met lopers die de enorme afstand aankunnen, fietsers die ijzeren billen hebben om al die kilometers op het zadel te kunnen blijven zitten.
Chauffeurs en navigators zijn onmisbaar om veilig op de goede route te blijven.
Basisbehoeften zoals eten, drinken en slapen moeten worden georganiseerd, en er moeten teamleden zijn die dit allemaal 3 keer opbouwen en afbreken om tijdens de run met de route mee te kunnen gaan. En dan moeten ze op de afwisselende rustmomenten van de lopers en fietsers hen ook van een natje en droogje voorzien, moed inpraten en zorgen dat de sfeer op en top is!
Er moeten busjes en een bakwagen worden geregeld om al onze mensen en spullen op de juiste plek te krijgen. Ook de locaties waar we ons hele circus laten neerstrijken moeten van te voren worden georganiseerd.
Voor de innerlijke verzorging hebben we eten en drinken, inclusief mobiele keuken mee, voor 4 dagen!

Dus ga maar na wat er allemaal vooraf gedaan moet worden om alleen tijdens het pinksterweekend op pad te kunnen.
Dan heb ik het nog niet gehad over alle activiteiten die we door het jaar heen doen om geld in te zamelen voor ons mooie doel, want uiteindelijk gaat het daarom!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?