Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

We bundelen onze krachten!

Ik mag als hardloper mee met het Roparunteam Samen Voor Palliatief.
Als voorbereiding hierop loop ik mijn wekelijkse trainingsrondjes hier in de omgeving, samen met vriendinnen of op de atletiekbaan. Ook loop ik regelmatig een wedstrijd mee, Rundje um t Hundje en de Venloop konden hierin natuurlijk niet ontbreken. Een extra uitdaging had ik dit voorjaar in de marathon van Wenen.
Het lopen van de Roparun is weer net wat anders door de estafettevorm. Kortere afstanden per keer, maar wel gedurende 48 uur onderweg. Zo brengt t hardlopen me mooie uitdagingen, maar ook mooie mensen op mijn pad en op deze manier stelt t me ook in de gelegenheid om iets moois terug te doen.
Speciaal aan deze Roparun is de doorkomst door Horst en Sevenum, waarbij we samen met het team een sfeerpunt in Sevenum organiseren.
De laatste weken met de laatste voorbereidingen en we gaan op pad voor het goede doel!!

Judith Heijnen