Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Roparun 2022, de 4e editie dat ik mee ga met team Samen voor Palliatief, de 2e keer als loper binnen het team. De afwisseling als masseur op het basiskamp en loper maakt het leuk al moet ik zeggen dat ik de eerste keer mee op de route wel echt een super toffe ervaring vond, omdat hardlopen al jaren een verslavende hobby van me is.

De teamspirit onderweg was echt geweldig en ondanks de spaarzame uurtjes rust haal ik voldoende energie uit de aanmoediging van de mensen onderweg en de geweldige sfeerpunten waar we doorheen kwamen. De binnenkomst in Rotterdam was dan ook behoorlijk indrukwekkend. Dit jaar is er een sfeerpunt in Horst en in Sevenum, op korte afstand van mijn eigen woonplaats Lottum. Hoe geweldig is dat?

Ik probeer me van tevoren enigszins zo goed mogelijk voor te bereiden op de vele kilometers. Hiervoor train ik wekelijks veelal wat kortere afstanden met een duurloop in de weekenden. Afgelopen zaterdag was hiervan de laatste, de OMA Trail, een halve marathon door de Oude Maasarm van Broekhuizenvorst, een prachtig gebied. Hier kan ik echt van genieten! Daarnaast doe ik boksen en yoga en hoop hiermee met een goede basis van start te gaan. Op tijd een massage en de rest gaat op karakter.

Mijn intentie gaat dit jaar uit naar mijn collega Mayon bij wie ze eind december een tumor in de hersenstam ontdekt hebben. Elke meter die ik loop zal ze in mijn gedachten zijn en geeft mij hoop dat er een wonder gebeurt om deze ziekte te overwinnen. Zij zal ons team Kr8 geven om niet op te geven, zoals zij zelf ook niet doet, tot we de finish bereikt hebben. Alle donaties die jullie doen gaan in elk geval naar goede doelen voor een beter leven met kanker!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?