Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
Corine van Stipdonk fysiotherapeute

Wat een bizarre tijd! Zorgen voor elkaar door op afstand te blijven. Zorgen voor onszelf. Hoe doen we dat terwijl iedereen thuiswerkt, kinderen energie overhebben, we nauwelijks uit huis mogen en er geen ruimte meer is voor onszelf? Stiekem merk ik dat ik het behoorlijk lastig vind. Mama, ik snap dit niet. Mama kun je me helpen? Wat eten we vandaag? Zoveel vragen! Begeleiden met huiswerk, huishouden, wat voel ik me beperkt terwijl ik alles wat ik nodig heb in de buurt heb. Zoeken naar ruimte voor mezelf, al is het maar een klein moment. Ik vind die momentjes door ademhalings- en ontspanningsoefeningen. De meditaties vanuit de mindfulness helpen mij ook enorm.

Herken jij je hierin en wil je ook graag tools om met zulke frustraties om te gaan? Dan wil ik je graag helpen.Via een persoonlijk video gesprek ( behandeling op afstand) kunnen we samen op zoek gaan naar de behoefte en de juiste oefeningen zodat we bij onszelf kunnen blijven en ons prettiger kunnen voelen. Zijn er vragen of wil je graag een gesprek inplannen, dan kun je me mailen cstipdonk@fysiowestsingel.nl

Ik neem dan contact op.

Groetjes Corine

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?