Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Fysiotherapeut Stan Duijkers neemt jou graag mee in in zijn werkdag!

Hoe zit mijn werkdag en werkweek eruit?

Ik geniet als fysiotherapeut bij Kr8 van flexibele en gevarieerde werkdagen. De ene dag begin ik om 13:00 uur waardoor ik in de ochtend zelf lekker kan gaan sporten.
De andere dag begin ik om 8:30 uur waardoor ik aan het einde van de middag  klaar ben en de hele avond nog voor jezelf hebt.

Graag start ik de werkdag met een gezellige oefengroep in de zaal met een kopje koffie erbij, heerlijk.
Hierbij begeleid, coach en motiveer ik een aantal cliënten waardoor ze met een positief gevoel naar huis gaan. Fijn om de dag met deze positiviteit te beginnen.
In deze oefengroepen zie ik voornamelijk cliënten met COPD, long-covid en hartfalen. Maar ook een cliënt met een nieuwe knie of nieuwe heup traint in deze groepen.

Vervolgens behandelingen op de behandelkamer.
Dit ook weer erg gevarieerd waardoor ik scherp en energiek blijft gedurende de dag. Denk aan enkel- en knieklachten, ook nek- en schouderklachten komen regelmatig voorbij.

Door het behandelen van mensen met COPD, long-covid, hyperventilatie en andere hart- en longproblematiek kan ik mensen behandelen en trainen op ademhaling. Een fantastisch mooie toevoeging voor mijn werk als fysiotherapeut. Ademhaling is namelijk één van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid.

Om 12.30 uur is het pauze tijd. Bij goed weer hebben we een fijne plek om buiten te lunchen.

Na de middagpauze even de deur uit voor een paar huisbezoeken. Dit is een fijne afwisseling tijdens de werkdag. Het geeft mij voldoening om mensen die niet naar de praktijk kunnen komen aan huis te mogen helpen!

Gezellig kletsen en lachen met het Kr8-team!
Ook gedurende werkdag zijn er genoeg momenten om even met de collega’s te kletsen bijvoorbeeld in de oefenzaal of bij het koffiezetapparaat. Dit zorg voor een ontspannen werksfeer!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?