Skip to content
Bel 077 - 398 28 34
Mijn naam is Joyce Joosten en ben manueel therapeut. Graag wil ik jou vertellen hoe mijn werkdag eruit ziet bij Kr8!

De werkdag kan ik starten als vroege vogel om 7.10 uur of later op de dag.
Ik ben om 7.00 uur op de praktijk en start met een kopje koffie. Ons koffieautomaat staat bekend om de heerlijke koffies en cappuccino’s. Daarna loop ik naar de kamer toe en start de computer op, logt in op alle systemen.

🦵De eerste patiënt zie ik om 7.10 uur met knieklachten. Tijdens de uitgebreide intake kom ik tot de conclusie dat dit meer iets is voor de sportfysiotherapeut. Samenwerken is bij Kr8 de Kr8! Daarom verwijs ik deze patiënt naar een van mijn collega’s.
🏋️‍♀️Om 8.00 uur begeleid ik een E-gym groep, sporters komen met vragen en oefeningen…
💻 Hé wat jammer de patiënt van 9.15 is ziek, mooi momentje om mijn administratie bij te werken (als er niet al een nieuwe patiënt staat ingepland door het secretariaat).
😁Om 11.45 een patiënt met kaakklachten. We bijten ons letterlijk en figuurlijk in vanalles vast met de nodige klachten als gevolg. We besteden hierbij aandacht aan zowel het fysieke als mentale component. Praten is een onderdeel van de behandeling.

Pauze 12.35 uur daar wachten me een stuk of 10 collega’s op om gezellig het weekend of de week door te spreken. Al dan niet buiten bij goed weer.
🏃‍♀️Na de pauze loop ik naar onze andere locatie, mooi momentje om even buiten te zijn en wat extra passen te maken.

💪 Ik open mijn agenda en zie dat er een patiënt staat ingepland voor het maken van een echo van de schouder. Een mooie manier om eens te kijken waarom de therapie niet vordert of om te kijken of er een indicatie is voor doorverwijzing naar een schouderspecialist.
13.20 uur schrijf ik een kort berichtje naar de orthopeed om te overleggen wat mijn conclusie is van de bovenstaande patiënt. Fijn dat de lijntjes zo kort zijn!
🧘‍♀️In beweging met een fysio pilatesles! Heerlijk even uit de behandelkamer in de oefenzaal met een groepje actief aan de slag gaan met grondoefeningen. Vanuit het Rugnetwerk stimuleren wij het verbeteren van de corestabiliteit.
👨‍⚕️ Om 15.00 uur zie ik een patiënt die komt revalideren na een schouderoperatie. Door aansluiting bij het Schoudernetwerk zie ik veel schouderklachten zowel pre- als postoperatief.
🤝 Nieuwe patiënt, om 15.30 uur heb ik 50 minuten de tijd om samen met de patiënt te onderzoeken wat de klachten zijn. Hoe deze klachten tot stand zijn gekomen of in stand worden gehouden. Vervolgens kijken we samen naar wat onze behoefte zijn m.b.t. de therapie. Zo kom je samen tot een behandelplan.
🚗🏡 Afsluiting van de dag rij ik nog even naar een patiënt die niet in staat is om naar de praktijk te komen. Hier word ik altijd verwelkomt met een bakje koffie om na de behandeling met een voldaan gevoel richting huis te rijden.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?