Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Op onze locatie gelegen op de eerste verdieping van Westsingel 104 bieden we de mogelijkheid om kennis te maken met deze geheel nieuwe manier van bewegen en sporten.

Hoe werkt eGym?

Intelligente, professionele beweegapparaten die in een grote cirkel staan opgesteld, dat is eGym.

In de eGym cirkel train je in een opstelling van acht verschillende fitnesstoestellen voor een complete kracht workout in 30 minuten.
Bij ieder toestel werk je aan een andere spiergroep: aan het einde van je training heb je je hele lichaam getraind.

De toestellen zorgen met een elektrische motor voor weerstand en passen zich dynamisch aan jouw kracht aan. De eerste keer dat je komt, stellen wij een persoonlijk trainingsschema voor je op, dat we na elke zes sessies evalueren en bijstellen. Dit doen we volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hierbij stellen we elk apparaat precies in op basis van jouw mogelijkheden, wensen en doelstellingen.

 

Meten middels eGym

Waar sta jij met je fitheid? Met eGym kunnen we metingen uitvoeren die je gerichte doelstellingen kunnen geven voor jouw training. En natuurlijk, ook je voortgang in kaart kunnen brengen. Het effect meten van je training is vaak belangrijk om programma’s te kunnen bijstellen maar ook zeker jezelf te motiveren.

De voordelen van eGym:

  • Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en persoonlijke polsbandje.
  • Effectief kort trainen met meer resultaat, in slechts 1 of 2 x 30 minuten per week.
  • Altijd en overal inzage in jouw trainingsresultaat, dus je ziet je eigen vorderingen.
  • Trainen met eGym zorgt ervoor dat je focus, aanspanning van de spieren en houding actief blijft, “slordig” trainen zit er niet in.
  • Via de e-Gym Fitness app kun je zelf je training inplannen, je resultaten en prestaties bekijken en vergelijken met anderen. Zo blijf je gemotiveerd om je doelen te behalen!

Meteen van start

Elke keer dat je komt, maakt elk apparaat contact met jouw polsband en stelt het automatisch jouw voorkeuren in. Je kunt dus meteen van start. En doordat iedere deelnemer precies even lang oefent op elk apparaat, draai je snel door naar de volgende beweegoefening. Je hoeft dus nooit te wachten tot een toestel vrijkomt. Word je door je training sterker, dan past het eGym-systeem automatisch de weerstand aan. Zo blijft iedere training een uitdaging!

Voor deze manier van trainen bieden wij een aantal mogelijkheden betreft het abonnement.

 

Kies het programma dat bij u past

 

  Fit Gezond Vitaal
Looptijd 3 maanden 6 maanden 12 maanden
Altijd Welkom abonnement € 59,90 € 54,90 € 49,90
1 x per week abonnement € 52,90 € 47,90 € 41,90
Dit abonnement heeft een minimale looptijd van 3 maanden, daarna per maand opzegbaar Dit abonnement heeft een minimale looptijd van 6 maanden, daarna per maand opzegbaar Dit abonnement heeft een minimale looptijd van 12 maanden, daarna per maand opzegbaar

 

Heb je een proefles eGym gehad en ben je gemotiveerd om door te gaan? 

Wij begrijpen dat één keer proberen niet altijd voldoende is. Vandaar dat je de mogelijkheid hebt om éénmalig een maand een startabonnement af te nemen. Onbeperkt mag jij je eerste maand proberen voor een tarief van € 41,90 en €11,00 voor jouw polsbandje waar je persoonlijke programma op staat.

Naast eGym bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze fitnessapparatuur zoals je gewend bent.

Wil je meer weten over eGym of een rondje oefenen? Mail dan naar info@kr8-horst.nl voor een gratis proefsessie.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?