Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Klachten of opmerkingen kun je kenbaar maken bij jouw therapeut of per e-mail sturen naar: info@kr8-horst.nl

Klachten fysiotherapie

Wanneer een klacht, met betrekking tot fysiotherapie of daaraan gerelateerde activiteiten, dusdanig is dat deze niet met je behandelend fysiotherapeut of zijn of haar leidinggevende besproken kan worden, kun je terecht bij de klachtencommissie van het KNGF.

Klachten ergotherapie

Wanneer een klacht, met betrekking tot ergotherapie of daaraan gerelateerde activiteiten, dusdanig is dat deze niet met je behandelend ergotherapeut of zijn of haar leidinggevende besproken kan worden, kun je terecht bij de klachtencommissie van het regionaal Adviespunt van Zorgbelang Nederland of voor ernstige klachten bij het Klachtenloket Paramedici.

Klachten osteopathie

Wanneer een klacht, met betrekking tot jouw osteopaat of daaraan gerelateerde activiteiten, dusdanig is dat deze niet met je behandelend osteopaat of zijn of haar leidinggevende besproken kan worden, kun je terecht bij de klachtencommissie van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

 

Hoewel bovenstaande klachtregelingen vanuit de beroepsgroepen wordt aangeboden, conformeren wij ons ook aan de Klachtenregeling van het Wkkgz.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?