Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Samen met jou gaan we voor persoonlijke en hoogwaardige zorg. Niet vanuit symptoombehandeling, maar altijd kijkend naar de dieper liggende oorzaak. Niet alleen vanuit het verhelpen van klachten, maar ook vanuit onze missie om klachten te voorkomen. Niet door je afhankelijk van ons te maken, maar door je op eigen benen te laten staan. Samen kijken we naar jouw verhaal, jouw wensen en behoeften en op basis daarvan maken we een persoonlijk plan van aanpak. Eerlijk communiceren over wederzijdse verwachtingen van het traject staat hierbij vanzelfsprekend voorop.

Samen met jou gaan we voor persoonlijke en hoogwaardige zorg.

DX5A2396

Ons team van specialisten is continu bezig met opleidingen en cursussen: we leren van externe specialisten en van elkaar. Deze opgedane kennis passen we dagelijks toe in de praktijk en delen we aan de hand van verschillende kanalen met je. Het team bestaat uit specialisten met ieder een eigen discipline. Deze vele en diverse disciplines zorgen voor de juiste kennis van jouw klacht.

Ondanks dat we een relatief grote gezondheidspraktijk zijn, voelen we klein aan omdat een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn gevestigd op drie locaties in Horst aan de Maas met een breed georiënteerde dienstverlening.

Heb je een vraag? Ons team van specialisten staat voor je klaar!

Wij zijn Kr8; wij zorgen pas écht als zorg duurzaam is!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?