Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

De kracht zit in samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Dit heeft ertoe geleid dat we een uitgebreid netwerk hebben van verschillende specialisten, verenigingen, sportclubs, zorgverleners en andere partners die voor ons bijdragen aan de gezondheid van een persoon. Ons eigen team van specialisten staat daarbij ieder in verbinding met hun eigen netwerk van externe specialisten. Hierdoor ontstaan er korte lijnen tussen vele specialisaties, onze therapeuten en de cliënt en verzamelen we op een snelle manier antwoorden op eventuele vragen.

Door samen te werken ontstaan er kansen en nieuwe mogelijkheden. Hieronder presenteren wij graag een overzicht van onze krachtige samenwerkingspartners:

De korte lijn tussen onze therapeut en vele specialisten zorgt ervoor dat we snel antwoorden kunnen krijgen op vragen die vanuit ons of de patiënt gesteld worden.

 

Voorbeeld van een belangrijke samenwerking

Medische begeleiding van RKSV Wittenhorst. Een dekkende medische verzorging voor meer dan 1100 leden is een lastige opgave, reden waarom RKSV Wittenhorst op medisch gebied een samenwerking is aangegaan met Maatschappelijk Partner Kr8. Voor meer informatie over de invulling van sportverzorging, klik hier.

Sinds juni 2021 zijn we een nieuwe Kr8-ige samenwerking aangegaan met Hovoc volleybal Horst. Als hoofdsponsor gaan wij samen met Hovoc zorg dragen voor de gezondheid van alle leden. Van prestatieverbetering, blessure behandeling tot preventie.

Samenwerking/sportrevalidatie kent vele kansen en mogelijkheden. Hieronder zie je een overzicht van onze samenwerkingspartners en netwerken.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?