Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Binnen Kr8 zien we een trend: mensen zoeken vaak te laat hulp en er is onvoldoende afstemming op de werkvloer. Veel trajecten hebben een lange wachtlijst of mensen wachten nog even af. Een mooie kans om onze expertise van curatieve zorg ook in te zetten voor preventieve zorg. Veel werkgevers leunen op de welbekende werkplekonderzoeken, maar vergeten andere aspecten op gezondheidsgebied. Dit zagen wij als een kans om écht het verschil te maken.

Gezondheid is meer dan alleen fysieke gezondheid. Hier kunnen wij met ArbeidsKr8 een bijdrage aan leveren. ArbeidsKr8 bundelt de expertise van verschillende disciplines en bedrijven, om de gezondheid binnen organisaties duurzaam in te zetten. Dit doen we zowel binnen als buiten Kr8.

Ga jij ook voor een duurzame gezondheid? Dan geven wij je ArbeidsKr8!

Onze aanpak stap voor stap

Hoe gezond is mijn bedrijf?

Hoe krijg ik mijn bedrijf gezond?

De uitvoering

Hoe houd ik mijn bedrijf gezond?

Meten is weten

Vaak denken we te weten wat er speelt binnen onze organisatie, maar blijkt dat niet altijd het geval te zijn. Vandaar dat wij de optie bieden om eerst te meten en dan een plan op te stellen. We combineren harde feiten met persoonlijke ervaringen om een compleet beeld te krijgen van de gezondheidssituatie in jouw organisatie. De Gezondheidscheck biedt niet alleen inzicht, maar ook handvatten voor mogelijke verbeteringen. We geloven in de kracht van anonimiteit en externe analyse, wat zorgt voor meer vertrouwen en openheid binnen de organisatie.

Ontdek jouw ArbeidKr8 middels een gesprek

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar niet altijd noodzakelijk. Wij gaan graag in gesprek om te kijken wat de behoefte is en wat er bij jouw bedrijf past. Zet jij het kopje koffie klaar?

Lees hier meer
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?