Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Kr8 biedt de mogelijkheid voor behandeling aan huis.

Onze specialisten komen indien nodig bij jou aan huis. Zo worden o.a. cliënten die een nieuwe knie of een nieuwe heup hebben gekregen de eerste periode thuis bezocht. Als de cliënt mobiel genoeg is om naar de praktijk te komen kan verdere revalidatie plaatsvinden in onze oefenzaal waar de benodigde apparatuur ter beschikking is.

Ook bij andere problematiek kan er aan huis behandeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan behandeling na een operatie, revalidatie na een hersenbloeding of oncologische therapie, waarbij sommige cliënten meer baat hebben bij behandeling aan huis of niet in staat zijn om naar de praktijk te komen. Hoewel wij altijd aan huis kunnen komen, kan het zijn dat niet iedere klacht geschikt is om aan huis te behandelen. Overleg hierover met je therapeut.

Let wel op: de tarieven aan huis zijn anders dan de tarieven bij ons in de praktijk.

Ben je aanvullend verzekerd? De meeste zorgverzekeraars werken tegenwoordig in aantallen, waardoor er geen onderscheid tussen aan huis of praktijk behandeling is. Echter is er wel een verwijzing nodig van huisarts of specialist.