Skip to content
Bel 077 - 398 28 34

Merk jij dat je…

  • de regie in je leven kwijt bent.
  • telkens vastloopt in je eigen gedrag en daarbij terugvalt in oude patronen.
  • je altijd maar doorgaat maar dat je lijf steeds meer om de rem begint te trappen.
  • helemaal klaar bent met die saboteurs in jezelf en de blokkades in jezelf eens echt aan wilt pakken.
  • je vastloopt in bepaalde terugkerende situaties of met bepaalde personen.

Dan biedt coaching wellicht een uitkomst en ga ik graag met je in gesprek.

KjellEmonts_17112023-16
Waarom coaching?

Bijna iedereen kent wel de metafoor van de ijsberg: 5% ervan is zichtbaar boven water, 95% is onzichtbaar en ligt verborgen onder het wateroppervlak. Bij mensen is dat vergelijkbaar: gedrag is zichtbaar, maar onze gedachten, gevoelens evenals onze waarden, drijfveren en zingeving niet en bevinden zich in ons onbewuste deel.

Middels coaching werken we vanuit dit zichtbare gedrag in het hier-en-nu om vervolgens af te dalen naar de onbewuste lagen in onszelf. Hierdoor gaan we blokkades, patronen, triggers, etc. die ons gedrag onbewust beïnvloeden en in stand houden aanpakken en kunnen we toewerken naar een echte en blijvende verandering.

Ga in gesprek met Kjell
Ervaar het zelf
De Kr8-route

Elk coachtraject start met een intake waarin we gaan kijken naar jouw doel en wat je met het coachtraject wilt bereiken. In een aantal vervolgsessies word je begeleid om te gaan bewegen richting jouw eigen gewenste doel en gedrag.

Coaching helpt je om tijdelijk even iemand naast je te hebben die je kan ondersteunen in het vinden van je eigen antwoorden. Want alleen jij weet wat voor jou werkt. Daarom sta je zelf te allen tijde aan het roer en heb je regie over jouw traject. De coach staat in verbinding naast je om je te spiegelen, te confronteren en uit te dagen.

Een coachtraject kan vaak na 5 sessies worden beëindigd. Is er nog iets meer nodig, dan kan het traject verlengd met wat er dan nog nodig is. Persoonlijke ontwikkeling een continu proces, maar zodra jij weer je eigen kracht gevonden hebt om zelf door te kunnen is het juist goed om de coaching te beëindigen. Wij doen precies wat er nodig is, niet onnodig meer en ook niet minder. Dit houd je namelijk in je eigen kracht!

Onze coaching kan zowel binnen als in de buitenlucht plaatsvinden. Hiervoor kijken we wat in jouw geval passend is.

Wat vraagt dit van jou?

Commitment naar jezelf en een gezonde dosis lef! Je zult tijdens de coachsessies nieuwe inzichten op gaan doen en dat is zinvol. Maar inzichten alleen is niet genoeg, dus ‘actie’ is ook een randvoorwaarde. Verandering kan enkel plaatsvinden als je ook vanuit lef nieuwe stappen durft te gaan zetten. En daarvoor moet je soms uit je vertrouwde comfortzone stappen, wat soms onwennig en spannend is, maar door het te doen ook energie geeft. Je zult zien dat je daarmee jezelf gaat bevrijden en meer rust gaat ervaren.

Aan de slag?

Wil jij ook meer gaan handelen vanuit jouw authentieke kracht om zo echt leiderschap te kunnen nemen zowel privé als op je werk?

Wil jij na het lezen meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn. Klik hier om direct in contact te komen met Kr8 en plan een vrijblijvend gesprek in.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?